Vélemények

Vásárlói vélemények az internetről:

Kristina Trishchuk – ALCOA FKC kézilabdázó
Már 6 éve szedem a Seatone Sport Restart kapszulát és nagyon örülök, hogy van olyan étrend kiegészítő , ami valóban segít a sportolóknak. Eddig sokfajta porcerősítőt kipróbáltam Oroszországban , de a Restart a legjobb! Járok a Galileo-ra is , nagyon hasznos gép, sokszor nagyon fáradt vagyok edzés után, de akkor is használom, mert ettől gyorsabb vagyok és leszek is mindig. A jó eredményekért pluszban kell dolgozni, mert mindig van hova fejlődni!

Kristina Trishchuk – ALCOA FKC kézilabdázója NB1 Gólkirálynő

Csatószegi Anikó, Budapest » Boka és Térdízület
10 éven keresztül szenvedtem különböző boka és térdízületi törésekben, fájdalmaktól. Számos orvosnál jártam és rengeteg készítményt kipróbáltam közben. Szedtem D-vitaminokat és Kálciumot is, számos glükozamin tartalmú gyógyszert kipróbáltam. Volt hogy egy időre a tünetek mérséklődtek, de akkor is 2-3 havonta valamelyik csontom eltört. Egy jó barátomon keresztül kerültem kapcsolatba a Seatone termékekkel, és nem sok reménnyel, de kipróbáltam a csontport és a Seatone kapszulát. Az eredmények nem jöttek gyorsan, de amikor már 5 hónapja nem tört el semmim és éreztem is, hogy jóval rugalmasabban tudok mozogni, nagyon megörültem. Azóta folyamatosan szedem, minden évben 2-3 hónapot hagyok csak ki, a hozzászokás elkerülése miatt. Ízületi és csont bajaimra, a Seatone a legjobb megoldás volt, amit korábban évek óta kerestem. Nagyszerűek ezek a termékek, mindenkinek tudom ajánlani, aki hozzám hasonló cipőben jár. Puszi nektek, Anikó.

Zrena Mihályné Ildikó, Dunaújváros » Ízületi fájdalmak, Nehéz mozgás
65 éves vagyok, 16-17 éve szenvedek ízületi fájdalmaktól. Nehézségeim voltak mozgás közben, fájtak a lábaim sokszor elég erősen. Számos gyógymódot kipróbáltam az elmúlt két évtizedben, szedtem kálciuimot és D-vitamin, kipróbáltam a jógát és az Ayurvédát, az allopátiás kezeléseket és a gyógytornát is, de jelentős változást egyik sem hozott a fájdalmak enyhítésében. Az interneten találtam meg ezt a weboldalt és itt hallottam először a Seatone kapszuláról, a zöldkagylóról már korábban is olvastam, ki is próbáltam egy terméket, de nem sokat használt. A Seatone zöldkagylóban sem bíztam, az érdeklődésemet az keltette fel, hogy speciális eljárással állítják elő, így emiatt rendeltem egy dobozt és próbáltam ki. Érezhető volt a fájdalom csökkenése, de jelentős változást a 2. hónapban értem csak el, amikor voltak olyan időszakok a nap során, amikor egyáltalán nem fájtak a lábaim, pedig mozogtam folyamatosan. Egyszerűen nagyszerű az a változás amit a Seatone az életemben hozott. Köszönettel. 

Hajós Zoltán, Kaposvár » Sportoló, Csonttörés
Hosszútáv futó vagyok, részt veszek számos európai maratonban. Hála az Istenek csonttörésektől nem szenvedtem korábban sem, csontjaim erősek, viszont ízületeim, az inaim és a szalagjaim nagyon nagy terhelésnek vannak kitéve. A betonon történő futás, intenzívebben károsítja a lábam ízületeit, ezt jól tudtam. Erre kerestem megoldást korábban és így találtam meg végül a zöldkagylót. A Seatone előtt kipróbáltam más zöldkagyló kivonatokat is, de végül nekem ez a termék vált be. A Sport-Restart-ot a 2010-ben történt ínszalag szakadásomnál használtam és egyértelműen jóval gyorsabban regenerálódott a bal lábam. Nemcsak sportolóknak érdemes a Seatone-t kipróbálni szerintem, de azoknak is akik rendszeresen végeznek testmozgást, fizikai munkát. Ja és kérem küldjenek 2 doboz Restart-ot, köszönettel Hegedűs! 

László Andrea, Miskolc » Térdműtét
Térdműtétem után sokat segített a Seatone Restart, kedvesem pedig tünetmentes lett amióta fogyasztja, neki lebenyes porcleválása volt. A Seatone tényleg azt tudja amit állítanak róla. Köszönöm a segítséget. 

Dr. Németh Istvánné, Dunakeszi » Csípőgondok, Csípőfájdalom
Állatorvosként dolgozom, rengeteget állok egy helyben. A csípőmmel emiatt állandóan voltak gondjaim. Szeretek esténként futni, de a csípőfájdalmam sajnos ilyenkor gyakran előjön. Amióta kipróbáltam a Seatone Restart-ot jelentős változást tapasztaltam a csípőmben, szinte teljesen eltüntette a fájdalmakat. Kipróbáltam a készítményt sérült, lábtörött kutyáknál és macskáknál is, nagyon jó eredményeket értünk el a regenerálódásukban. Mint állatorvos ízületi és csont bajokra ajánlom Önnek is! 

Pataky Natália, Budapest » Ínhúzódás, Törés, Sportolás
Rendszeresen teniszezem, nagyon szeretem. Sokszor előfordul nálam is és barátaimnál is, ínhúzódás néha törés, égés és fájdalom. A Seatone-t használjuk mindnyájan akik összejárunk teniszezni hétvégenként, és kivétel nélkül mindenki dicséri. Hobbi sportosoknak bátran tudom ajánlani ezeket a termékeket, mert igen is a legjobbak Magyarországon. Üdvözlettel Pataky Natália. 

Nemesné Marietta, Zalaegerszeg » Túlsúly, Ízületek
50 éves elmúltam sokszor fájnak az ízületeim, pedig csak picit vagyok túlsúlyos. Elkezdtem fogyasztani a Csontport és jelentősen mértékben enyhítette ízületi fájdalmaimat. Igazán hatásos ez a készítmény.

Vertike Károlyné Zsófia, Budapest » Lábfájdalmak
Pár héttel ezelőtt még sírva tettem meg a lépcsőket és ha leguggoltam, akkor segítenem kellett a kezemmel, hogy felálljak. Néhány heti előírás szerinti Seatone Sport Endurance fogyasztása után, érezhető változáson ment át a lábam és a kezeim. Egyáltalán nem kell már a kezemmel rásegíteni a felállásnál és ha nem is futva, de normál tempóban fel tudok menni a lépcsőn. Köszönöm a Seatone-nek, hogy visszaadta normális életemet. További szép napot, Zsófia Budapestről. 

Gosztonyi Gábor, Kecskemét » Mediális szalag szakadás
Futárként dolgozom és egy lépcsős felrohanásom során hatalmas fájdalom tört rám, mediális szalag szakadásom lett a bal térdemnél. Ez elég nagy problémát jelentett, hiszen nem tudtam dolgozni. Interneten találtam meg ezt a weboldalt, majd rendeltem a Seatone Restart kapszulából 1-et. Orvosom szerint, kb. 3x gyorsabban regenerálódott a térdem. Köszönöm a terméket és a gyors és korrekt kiszolgálást is!

Strochmayer Evelin, Dombovár » Csípőízület műtét
A sógornőmnek szembe kellett néznie pár évvel ezelőtt azzal, hogy csípőízületét meg fogják operálni. Ekkor adtam a kezébe a Seatone zöldkagyló kivonatot. Amióta fogyasztja fájdalmai megszűntek, nem is gondol a műtétre. Emlékszem azt mondta, „Tíz év óta nem éreztem ennyire jól magamat, mint most”. Köszönet és hála Önöknek, hogy ilyen jó minőségű termékeket juttatnak el emberek millióihoz.

Deczki Károly, Szolnok » Ízületi betegség, Erős fájdalmak
Ízületi betegségem a vállamból kiindulva egészen az ujjamig és a lágyékomig kisugárzik. Betegeskedésem során korábban minden csődöt mondott. Kipróbáltam orvosságokat, akupunktúrát, masszázsokat és gyógytornát is. Egy barátom ajánlotta a Seatone-t, ő is az interneten talált rá a Biomax-ra. Elkezdtem szedni és rövid idő alatt meg is lett az eredménye. Ma már nem félek a rossz mozdulatoktól, amelyek annak idején kimondhatatlan fájdalmat okoztak. Ismét örömömet lelem a sportban.

Horváth Miklós, Debrecen » Térd gondok
Én úgy érzem, hogy rendbe jött a térdem amióta a Seatone kapszulát szedem, de nem merem abba hagyni még. Esténként eljárok gyors sétára, átlag 30 percig, utána pedig 10 perc szoba biciklizés. Remélem jót teszek vele és nem rombolom tovább az ízületet. Egy biztos a Seatone érezhetően javított a térdem állapotán, és a testmozgással néhány kilót is leadtam. Üdvözlettel Horváth Miki!

Hosszú Béláné, Pécs » Ízületi betegségek
Gyermekeimnek és családom minden tagjának ajánlottam a Seatone termékeket, mert elég gyakoriak nálunk az ízületi betegségek. Amíg nem ismertem a Biomaxot máshol vettem a Seatone-t jóval drágábban, most azonban tőletek rendelem, mert nálatok a legolcsóbb és garantált, hogy eredeti. 

Bakos-Kádár Tímea, Szombathely » Gernicoszlop
A gerincoszlopomban éreztem fájdalmat már egy ideje, amikor úgy gondoltam hogy valamilyen megoldást kellene találjak rá. A fájdalom a keresztcsont táján és a vállízületemben jelentkezett. Elkezdtem szedni a Seatone kapszulát és nagy meglepetésemre, az első hét után éreztem a változást. Fájdalom nélkül ki tudok ma már egyenesedni és végre az éjszakákat is nyugodtan átalszom. Üdvözlettel Tímea Szombathelyről.

Pastrovics Attiláné, Budapest » Ízületi gyulladás
Szeretném Önökhöz ezt a köszönőlevelet eljuttatni. A múlt évben mindkét térdemben ízületi gyulladás keletkezett. Az orvosom minden utasítását betartottam, kenőcsöket, bedörzsölést, pakolást és iszapfürdőt is alkalmaztam. Miután a 21. sugárkezelés sem segítet, mindkét térdembe infiltrációt kaptam. A harmadik alkalommal azonban nagyon rosszul lettem, de utána még a 4.-re is sor került. Rossz volt a gyomrom, látási zavarokkal küszködtem, a beleim görcsösek voltak. Ezt követően fordultam a Seatone kapszulához és elkezdtem szedni a Seatone Restart-ot. Láss csodát már 3 hét múlva nagyon nagy változásokon ment keresztül a két térdem. Még mindíg nem akarom elhinni, hogy ilyen egyszerűen meg tudtam gyógyulni, miközben előtte ennyi nehézséggel kellett megküzdenem. További sok sikert kívánok Önöknek a termékek forgalmazásához. Üdvözlettel Pastrovics Attiláné, Budapest. 

Uszkai Kárpáti Csilla, Kalocsa
A mai nap vettem csak észre, hogy a meredek lépcsőn minden nehézség nélkül feltudok szaladni:-) Magam is csodálkoztam, nem hittem el és még egyszer megismételtem:-) nagyon boldog vagyok. Ezek szerint a javulás útjára léptem? 4 hete fogyasztom a Seatone kapszulát és a csontport. Üdvözlettel Csilla! 

Komlós Barnabás, Hatvan
Reuma gyötört a vállaimban és a térdemben. A tabletták és a sugárkezelések valamennyire enyhítették a fájdalmaimat, de ízületeimben továbbra is erős szúrásokat éreztem. Interneten kerestünk rá a lehetséges gyógymódokra, így találtam meg a Seatone zöldkagylót a honlapotokon. Rendeltünk is belőle gyorsan egyet, mivel nem volt mit veszítenem. Természetesen nem egyik napról a másikra, de szépen lassan megszűntek a fájdalmaim. Ezt csak Önöknek köszönhetem és a zöldkagylónak. 

Kelemen Mónika, Székesfehérvár
Ritmikus gimnasztikát oktatok már 12 éve lassan. Nálam és tanítványaimnál is gyakoriak a ínszalag húzódások, az ízületi fájdalmak és általában 2 havonta mindig van egy csonttörés is. Korábban számos zöldkagyló kivonatot használtunk, azonban miután a Seatone Restart-al megismerkedtem, csak ezt ajánlom mindenkinek. Nagyobb a hatékonysága mint bármely másik készítménynek, gyorsan regenerál ami nálunk fontos szempont. 

Láng Károlyné, Budapest
3 hétbe tellett amíg változást éreztem ízületeimben. A sajgó érzések elkezdte tompulin a 4.-5. hét után, nem szűntek meg teljesen, de jelentős mértékben csökkentek. Sokat fájtak az ízületeim korábban, mivel 4 gyerek után rengeteg otthoni teendőm van, sokat emelgetek. Amióta a Seatone kapszulát szedem nagyon ritkán térnek vissza picit erősebb fájdalmak, de ha pár órát pihentetem az adott testrészt utána nem jelentkezik a fájdalom. Melegen tudom ajánlani mindenkinek a fogyasztását aki erősebb fizikai hatásoknak teszi ki az ízületeit, csontjait. 

Nyitrai Molnár Gábor, Gyöngyös
Erős reumás fájdalmaim voltak a felső karomban és a vállamban. Éjjelente maximum 20 percig tudtam egy adott oldalamon feküdni. Sportember ismerősömön keresztül jutottam hozzá a Seatone-hoz, megszabadultam a fájdalmaktól. A leghálásabban köszönöm!

Somogyi Istvánné, Nyíregyháza
50 éves felmúltam. Reumás ízületi kopásban szenvedtem sokáig. Egyetlen egy készítmény használt nálam a Seatone kapszula és a csontpor. Most már olyan dolgokat meg tudok tenni, amit korábban nem tudtam, tudok könnyedén szaladni, lépcsőzni, emelgetni nagyobb súlyokat. 

Kocsvai Zoltán, Szeged
Az 54 éves édesanyám évek óta reumás és isiászos. Az utóbbi időben egyre többet panaszkodott. Éjszaka nem tudott aludni és el volt keseredve, mert sem a gyógy kúrák, sem egyéb kezelési módok nem hoztak nála javulást. Az orvosok azt mondták neki, hogy szervezete erőteljesen elhasználódott. Információkat kerestem az interneten, megoldást próbáltam találni a betegségére, amíg egyszer rábukkantam a Seatone-ra. Rendeltem és kipróbáltuk. Nem azonnal de 3-4 hét után már voltak hosszú fájdalommentes órái édesanyámnak, 2-3 hónap után pedig majdnem teljesen rendbejött. Nagyon köszönöm nektek, hogy elhoztátok ezt a jó minőségű zöldkagylót Magyarországra is.

Lampert Cecília, Budapest
Rendszeresen űzöm a triatlont, úszok, futok és biciklizek. Nekem a Seatone vált be, mint gyors regeneráló, tőle kapják meg az ízületeim a leggyorsabb felépüléshez szükséges tápanyagokat. Szerintem kb. 2-3 x gyorsabban leszek 100%-os egy verseny után, mint más készítménnyel. 

Várhegyi Zsolt, Szarvas
Beteg térdízületemet gyógyítottam meg Seatone zöldkagyló kivonattal, kb 2-3 hónap alatti intenzív használattal, majd utána csak periódikusan szedve. Feltűnő volt a javulás, már az első hónap után. Szerintem a Sport Restart-ot érdemes fogyasztani, mert erősebb és hatékonyabb. Korábban térdeim mindig merevek voltak, most azonban már éjjelente nem érzek fájdalmakat. 

Sipos Anett, Nagykanizsa
Porckorong panaszaimat tökéletesen elmulasztotta a Seatone kapszula és a csontpor. Csóri 

Éva, Hoxa fórum
Én pont ezt szedem, már másfél éve, és fantasztikusan jó:-)